Danny is een betrouwbaar persoon. Hij denkt mee met de gedragsproblemen waar ik tegenaan loop en samen zoeken we de juiste oplossing om mijn zoon te begeleiden. Hij kijkt naar de gehele situatie en geeft ook tips naar bijvoorbeeld mijn dochter.  Danny denkt werkelijk met alles mee. Mijn zoon is altijd blij Danny weer te zien en samen doen ze leuke (grensverleggende) activiteiten.

Stafmedewerker Financien Erasmus MC

I. van der Ende

De heer Pantekoek heb ik benaderd voor de persoonlijke begeleiding van mijn zoon. Dit was mogelijk vanuit het PGB dat daarvoor was afgegeven. In samenspraak met de gemeente hebben wij; gemeente, dhr. Pantekoek en ik een plan opgesteld voor deze begeleiding. Dhr. Pantekoek geeft zich in dit proces zeer professioneel opgesteld en is met goede voorstellen gekomen. De samenwerking daarna heb ik als zeer plezierig ervaren. Dit vooral omdat hij open en op gezette tijden comminiceert en actief zoekt naar oplossingen. Hij heeft zich zeer flexibel opgesteld, ook op tijden en momenten wanneer dit voor mijn zoon nodig was maar voor hem zelf wellicht niet.

Jeugdbeschermer

C. WIELINGA

Ik ken Danny Pantekoek al jaren, Danny is een zorgverlener in hart en nieren. Iemand die niet handelt op de gevolgen maar tot de oorzaak van de problematiek komt en daar de begeleiding op afstemt. Danny heeft een breed netwerk van zorgprofessionals zodat hij altijd een zorgvraag deskundig en vakinhoudelijk kan beantwoorden. De sociale skills die Danny bezit maakt hem een fijne, betrouwbare netwerkwerkpartner iemand van zijn woord en prettig in de omgang.

Algemeen directeur Acuutzorg & Woonbegeleiding

J. HOLLEWAND

Ik heb Danny leren kennen als een betrokken hulpverlener die zijn grenen verlegt waar nodig. Anders ga je niet voor jaren naar Colombia, om in moeilijke omstandigheden kinderen te helpen. Nu weer terug is en hier wederom kiest om mensen te helpen, kan ik niet anders zeggen dat ik Danny van harte aanbeveel. Danny is betrokken, gemotiveerd, werk vanuit een passie voor en samen met mensen. Hij heeft een schat aan ervaring en kan net datgene bieden waardoor er een stap kan worden gezet. Danny bied hulpverlening op maat, werkt aan de zelfredzaamheid, en probeert zichzelf eerder overbodig te maken dan de zorg langdurig te rekken.

Wijkteamleider Beverwaard

C. SMULDERS

11 ‘Wie op Hem vertrouwt, zal niet teleurgesteld worden.’

12 En het maakt geen verschil of u Jood bent of niet. God is Heer over allen.

Hij geeft zijn rijkdom aan alle mensen die een beroep op Hem doen.

13 Want er staat ook: ‘Ieder die de naam van de Here aanroept, zal gered worden.’

Romeinen 10: 10-13 | Het boek

  • LinkedIn Social Icon

Tel:              0636509064

Email:          info@dannypantekoek.com

IBAN nr:      NL51 KNAB 0259 5105 56

KvK nr:        75658992

BTW id:       NL001710310B19

AGB Code:  41785683