Danny Pantekoek

Eigenaar Christelijke begeleiding

 

Danny heeft ondertussen al 20 jaar ervaring in de zorg. Hij is begonnen in Australia als activiteiten begeleider voor jong volwassenen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking en heeft sindsdien voor verschillende organisaties en met veel verschillende mensen mogen werken. Tot op heden doet hij dat nog steeds met heel veel plezier en passie. 

Vanaf 2004 is Danny in Nederland werkzaam in de zorg. In Nederland is hij begonnen in wat tegenwoordig HIC (High Intensive Care) heet, voor jongeren met een verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening. In 2007 is hij daarnaast ook gaan werken voor een uitzendbureau dat zich gespecialiseerd had in de zorg, en dan me t name groepen waar (extreem) moeilijk leesbaar gedrag voorkwam. Zo kwam hij te werken in onder andere Justitiele Jeugd Inrichtingen (JJI), (gesloten) jeugdzorg en de psychiatrie.

In 2008 is hij naar Colombia gegaan voor een welverdiende vakantie maar tijdens zijn vakantie kwam hij in aanraking met straatkinderen. Hij was dusdanig onder de indruk van deze kinderen en besloot op dat moment zich in te gaan zetten voor deze straatkinderen. Hij heeft zijn werk in Nederland opgezegd en is naar Colombia gegaan om vrijwilligerswerk te doen. Uiteindelijk is hij vijf jaar lang in Colombia gebleven en heeft hij daar zijn eigen stichting opgericht om straatkinderen te helpen.

In 2014 is Danny samen met zijn gezin naar Nederland teruggekomen en is hij weer in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg gaan werken. Echter zijn droom om voor zichzelf te gaan beginnen werd steeds groter en in 2015 heeft hij de stap gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.  Sindsdien heeft hij zich voor verschillende organisaties ingezet en begeleidt hij ook een aantal mensen met individuele trajecten.

8 Ik, de Here, laat u zien welke weg u moet gaan.

Ik geef u raad en houd mijn oog op u gericht.

Psalm 32:8 |Het Boek 

  • LinkedIn Social Icon

Tel:              0636509064

Email:          info@dannypantekoek.com

IBAN nr:      NL51 KNAB 0259 5105 56

KvK nr:        75658992

BTW id:       NL001710310B19

AGB Code:  41785683